Cine a semnat lucrări de 61,2 mil. lei pentru conducta de aducțiune Galda-Ocna Mureș

Cine a semnat lucrări de 61,2 mil. lei pentru conducta de aducțiune Galda-Ocna Mureș

Asocierea dintre companiile Construcții SA și Instal Service Technology SRL va moderniza conducta de aducțiune a apei pe tronsonul Galda – Teiuș – Aiud – Ocna Mureș și va face lucrările de reconectare a localităților și consumatorilor.

Contractul, în valoare de 61,2 mil. lei, la care se adaugă TVA, a fost semnat joi de Apa CTTA și constructori. Durata de execuție a lucrărilor este de 36 de luni de la data ordinului de începere, potrivit contractului.

Lucrările sunt cuprinse în proiectul major  „Reabilitarea si extinderea sistemelor de apă și apă uzată în județul Alba, 2014-2020”, în valoare de 114.079.588 euro, cofinanțat din Fondul de Coeziune in cadrul Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), 2014-2020.

CONSTRUCȚII SA este o companie cu sediul în Sibiu, cu afaceri de 62 mil. lei în 2018, care are în spate familiile Tușinean și Sitar.

INSTAL SERVICE TECHNOLOGY SRL are sediul în Măgurele (Ilfov) și este controlată de antreprenoarea Daniela Dragoș, alături de doi parteneri israelieni. Firma a rulat peste 22 mil. lei în 2018.

Categories: Local

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*