Goța, ELIS PAVAJE : suntem încă pe plus față de aceeași perioadă din 2019

Goța, ELIS PAVAJE : suntem încă pe plus față de aceeași perioadă din 2019

Compania Elis Pavaje, producător de pavele din Alba, susține că nu a avut sincope în activitatea sa în primele luni ale anului, în ciuda pandemiei.

Elis Pavaje are în total patru fabrici de pavele (la care se adaugă una de piatră), în Petreşti (judeţul Alba), Stoeneşti (judeţul Prahova), Secuienii Noi (judeţul Neamţ) şi Vinţu de Jos (judeţul Alba).

Producătorul de pavele Elis Pavaje din Alba, deţinut de familia Goţa, a continuat să fie pe plus în primele luni ale anului 2020 faţă de aceeaşi perioadă din 2019, în ciuda pandemiei de Covid-19, şi nu a oprit activitatea.

„Avantajul începutului de an a fost faptul că am avut condiţii meteo favorabile. Practic, nu am avut iarnă, iar lucrările au putut să se desfăşoare normal. Vânzările au fost foarte bune în primele luni ale anului. Chiar şi în condiţiile restricţiilor date de corona­virus, în construcţii nu au fost decât puţine blocaje. În prezent, suntem încă pe plus faţă de perioada similară din 2019, deci suntem mulţumiţi de rezu­ltatele“, spune Emil Goţa, directorul general al companiei şi unul dintre acţionari.

Elis Pavaje a rulat 179 mil. lei în 2018, cu aproape 400 de angajați. Cifrele pentru 2019 încă nu sunt disponibile.

Categories: Brands

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*