ELIT oferă Facultății de Științe Economice 160 de tablete

ELIT oferă Facultății de Științe Economice 160 de tablete

Conducerea companiei ELIT a semnat un contract de sponsorizare cu Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, prin care oferă 160 de tablete, menite să faciliteze accesul viitorilor studenți la cele mai noi metode de învățare online.

Facultatea de Științe Economice va oferi aceste tablete viitorilor studenți economiști, după confirmarea locului la una din specializările: Administrarea Afacerilor; Contabilitate; Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor; Finanțe; Marketing. În acest fel, studenții economiști din anul I 2020-2021 vor avea, toți, posibilitatea de a participa la cursuri, chiar și atunci când acestea se vor desfășura în mediul online.

“Parteneriatul cu mediul de afaceri vine să completeze plus valoarea adusă studenților noștri și să susțină învățământul economic albaiulian chiar și atunci când acesta se desfășoară în mediul online. Distanțarea socială nu ne-a îndepărtat de studenții și partenerii noștri, ci din contră, ne-a apropiat și mai tare, iar acest contract este dovada certă a acestui fapt”, a declarat decanul Facultății de Științe Economice, conf.univ.dr. Dan Topor.

Potrivit reprezentanţilor universităţii, compania ELIT este partener constant al Facultății de Științe Economice, contribuind la dezvoltarea educației universitare în domeniul economic prin sponsorizarea diferitelor evenimente și manifestări științifice adresate cadrelor didactice, cercetătorilor sau studenților. O altă direcţie de susţinere a mediului universitar economic o reprezintă facilitarea inserției tinerilor pe piața muncii prin oferirea permanentă de locuri pentru desfășurarea stagiilor de practică, iar ulterior locuri de muncă.

Categories: Life & Style