Două oferte pentru dotarea cu mobilier şcolar şi cu echipamente multimedia a Colegiului Economic

Două oferte pentru dotarea cu mobilier şcolar şi cu echipamente multimedia a Colegiului Economic

Câte o singură ofertă a fost depusă pentru cele două loturi ale contractului care are ca obiectiv dotarea cu mobilier şcolar şi cu echipamente multimedia a Colegiului Economic “Dionisie Pop Marţian” Alba Iulia. Valoarea totală estimată este de aproape 846.000 lei.

Astfel, pentru lotul 1, ce are o valoare estimată de 341.000 lei, a fost depusă o singură ofertă pentru furnizarea de mobilier şcolar, din partea DAC Technology SRL. Înfiinţată în 2005, la Bucureşti, firma este deţinută, în cote egale, de Marian şi Nicoleta Melania Panait.

Pentru lotul 2, ce se referă la furnizarea de echipamente multimedia (computere personale), contract estimat la 504.000 lei, a fost înregistrată o ofertă din partea INFOGRUP SRL. Firma din Alba Iulia, înfiinţată în 1996, îi are ca administratori şi asociaţi pe Călin Dan Beldeanu (67%) şi Cristian Dan Binţinţan (33%).

Autoritatea contractantă este Municipiul Alba Iulia. Dotarea cu mobilier şcolar şi echipamente multimedia se derulează în cadrul proiectului de reabilitare şi extindere a clădirii Colegiului Economic din Alba Iulia.

Categories: Life & Style