SICOFARM, ofertă pentru furnizarea de medicamente către DGASPC

SICOFARM, ofertă pentru furnizarea de medicamente către DGASPC

Doar o singură ofertă, din partea unei firme din Alba Iulia, a fost depusă pentru furnizarea de produse farmaceutice necesare în cadrul subunităţilor DGASPC, cu o valoare estimată de aproape 4 mil. de lei.

Înfiinţată în 2004, SICOFARM SRL este administrată de Delia Aurora Aron, care deţine şi 85% din acţiuni, restul aparţinându-i Lenuţei Dana Aron. Cele mai recente informaţii arată că societatea a avut venituri de aproape 17,5 mil. de lei şi un profit net de peste o jumătate de milion de lei în 2018.

DGASPC a lansat luna trecută în SEAP licitaţia pentru achiziţia de produse farmaceutice în valoare estimată de aproape 4 mil. de lei.

Potrivit anunţului, pentru aprovizionarea cu medicamente eliberate pe bază de reţete compensate, gratuite sau necompensate a subunităţilor din cadrul DGASPC este necesară încheierea unui acord-cadru pentru o perioadă de 12 luni cu un operator economic care să furnizeze medicamente şi produse farmaceutice. Acesta va fi încheiat pe 12 luni, cu posibilitatea de prelungire. Contractele subsecvente se vor încheia semestrial, în funcţie de fond

Alte trei firme, TEHNOFARM SRL, BIZMED SRL şi IOANA N&M SRL au depus oferte pentru furnizarea de consumabile medicale necesare DGASPC, cu o valoare estimată de peste 541.000 de lei.

Autoritatea contractantă va ţine cont în atribuire, care se va face tot prin acord-cadru, de preţul cel mai scăzut.

Înfiinţată în 2003 la Alba Iulia, TEHNOFARM SRL îi are ca asociaţi pe Ioan Marius Vinţan (50%), Dumitru Radu Cormoş şi Gabriela Carmen Bănăţan, fiecare cu 25%. În 2019, societatea a avut o cifră de afaceri de circa 478.000 de lei şi un profit net de puţin peste 10.000 de lei.

BIZMED SRL, cu sediul în Oradea şi cu o experienţă de 10 ani, este deţinută, în cote egale, de Andrei Dumitru Ungur şi Mircea Gheorghe Hălmăgean. Firma a avut anul trecut venituri de peste 7,1 mil. lei şi un profit net de circa 739.000 de lei.

Cel de-al treilea ofertant, firma IOANA N & M SRL, este din Satu Mare şi a fost înfiinţată în 2003.

Categories: Local