Doi angajaţi de la Finanţe, infectaţi cu COVID-19

Doi angajaţi de la Finanţe, infectaţi cu COVID-19

Un angajat al Trezoreriei Alba Iulia şi un altul de la Trezoreria Blaj s-au infectat cu COVID-19, colegii de birou ai acestora fiind izolaţi la domiciliu.

AJFP Alba a informat că sunt două cazuri confirmate cu Covid-19 la Finanţe, unul în Alba Iulia şi unul în Blaj. În ambele situaţii s-a făcut dezinfecţia şi igienizarea spaţiilor în instituţie.

“Funcţionarul confirmat este din structura de Trezorerie, dar nu lucrează la vreun ghişeu cu publicul. Personalul care a avut contact direct este izolat voluntar la domiciliu. Şi la SFM Blaj este un caz confirmat cu COVID-19 din data de 3 august tot la Trezorerie; în dimineaţa de 04.08.2020 a fost făcută dezinfecţia şi igienizarea spaţiilor în sediul instituţiei, iar cei 4 colegi cu care funcţionarul din Blaj a venit în contact direct sunt izolaţi la domiciliu şi urmează să fie testaţi”, a transmis Compartimentul de Comunicare al AJFP.

Instituţia menţionează că AJFP urmează toate măsurile recomandate de către DSP, cu care colaborează îndeaproape, astfel încât activitatea specifică să se desfăşoare în condiţii normale şi de maximă siguranţă pentru angajaţi şi public.

“Facem din nou apel către toţi contribuabilii care se prezintă la sediul instituţiei să respecte cu stricteţe măsurile de prevenire a infectării cu COVID 19 şi să folosească pe cât posibil comunicarea la distanţă cu instituţia noastră”, precizează reprezentanţii AJFP.

Categories: Local