Două oferte pentru modernizarea grădiniţei din Vinţu de Jos

Două oferte pentru modernizarea grădiniţei din Vinţu de Jos

SC ARDEALUL STAR CONSTRUCT SRL, din Alba Iulia, şi SC DADI TEAM SRL şi COMA CONSTRUCT, ambele din Sebeş, sunt firmele interesate de modernizarea grădiniţei din Vinţu de Jos, o lucrare estimată la aproape 1,2 mil.lei.

Înfiinţată în 2013, SC ARDEALUL STAR CONSTRUCT SRL este deţinută de Anamaria Brumar.

Cealaltă ofertă a fost depusă de DADI TEAM SRL, cu terţ COMA CONSTRUCT, ambele firme din Sebeş. Înfiinţată în 2007, DADI TEAM este deţinută de Ioan Cosmin Cosma (55%),  Anamaria Darabant (25%) şi Ştefan Gheorghescu Ioan (20%). Cosma (75%) şi Darabant (25%) sunt şi acţionarii firmei COMA CONSTRUCT.

Primăria din Vinţu de Jos a lansat luna trecută în SEAP procedura pentru atribuirea unui contract de achiziţie publică, prin procedură simplificată, pentru execuţia lucrărilor de modernizare/renovare a grădiniţiei din localitate. Contractul este finanţat prin Programul Naţional de Dezvoltare Rurală – PNDR. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Concret, se propune refuncţionalizarea, reabilitarea pe interior, cât şi pe exterior a tuturor elementelor constructive, de finisaj şi instalaţii interioare de încălzire, instalaţii electrice şi sanitare, lucrări de amenajări exterioare: spaţii verzi, împrejmuire. Corpul de clădire existent, cu regim de înălţime parter şi etaj, va fi modernizat prin lucrări de recompartimentare interioară, lucrări de înlocuire a şarpantei existente, refacere a tencuielilor şi finisajelor pereţilor, refacerea pardoselilor şi finisajelor, a scărilor de acces de la etaj, refacerea scării de acces din exterior şi a rampei pentru persoane cu dizabilităţi.

Categories: Local