31 mil.lei pentru continuarea lucrărilor la Sala Polivalentă Blaj, după rezilierea contractului cu italienii

31 mil.lei pentru continuarea lucrărilor la Sala Polivalentă Blaj, după rezilierea contractului cu italienii

Primăria Blaj a demarat procedura de căutare a unui nou constructor pentru Sala Polivalentă, după ce în urmă cu câteva luni a reziliat contractul cu firma italiană Frimat Spa Roma, ca urmare a neîndeplinirii obligaţiilor contractuale. Valoarea totală a investiţiei este de aproape 31 mil. lei.

A fost lansată astfel o licitaţie deschisă pentru atribuirea contractului de achiziţie publică privind obiectivul de investiţie “Sală Polivalentă de Sport cu capacitate de 1.800-2.000 de locuri”.

Achiziţia în cauză vizează lucrările rămase de executat din contractul nr 22580 / 27.11.2018, contract reziliat pentru neîndeplinirea obligaţiilor contractuale.

Data limită de depunere a ofertelor este 21 septembrie. Se va ţine cont de cel mai bun raport calitate – preţ.

Noul obiectiv va face parte din infrastructura sportivă a municipiului. Prin această investiţie se doreşte, pe de-o parte, crearea unei dotări publice de importanţă zonală, care să asigure desfăşurarea în cele mai bune condiţii a evenimentelor sportive naţionale şi internaţionale, şi, pe de altă parte, să reprezinte o facilitate sportivă pentru practicarea sportului de performanţă pentru echipa de volei a oraşului.

Investiţia va fi suportată din bugetul local al Municipiului Blaj şi din Bugetul Judeţului Alba, printr-un parteneriat între Primărie şi Consiliul Judeţean Alba. Prin realizarea investiţiei se va obţine o sală polivalentă de sport, cu o capacitate de 1.890 locuri pe scaune, care respectă toate standardele naţionale şi europene pentru competiţiile sportive de volei, handbal, baschet şi tenis, Noua sală va fi dotată cu spaţiile şi echipamentele necesare care să asigure desfăşurarea în cele mai bune condiţii a competiţiilor sportive, conform cerinţelor de omologare a sălilor de sport.

Categories: Local