TOBIMAR CONSTRUCT şi ARHI BEAST, contract de 6,2 mil. lei pentru reabilitarea stadionului din Blaj

TOBIMAR CONSTRUCT şi ARHI BEAST, contract de 6,2 mil. lei pentru reabilitarea stadionului din Blaj

TOBIMAR CONSTRUCT SRL (Alba Iulia) şi ARHI BEAST SRL (Cluj Napoca) sunt firmele care au semnat un contract de peste 6,2 mil. lei pentru reabilitarea stadionului  din Parcul „Avram Iancu” din Blaj.

Contractul pentru obiectivul de investiții „proiectare și executare de baze sportive proiect tip 1 – V2: Construire bază sportivă TIP 1, Municipiul Blaj, județul Alba” a fost semnat la București, la sediul Companiei Naționale de Investiții (CNI), care finanţează proiectul.

Durata de proiectare este de 3 luni, iar durata de execuție de 9 luni.

Proiectul are ca obiectiv modernizarea suprafeței de joc a stadionului de fotbal, cu un teren sintetic, dotat cu instalație de nocturnă, la dimensiunile omologate de UEFA și FRF (105m x 68m), amenajarea unui teren sintetic mic (20m x 40m), de asemenea echipat cu instalație de nocturnă, vestiare, o tribună cu 500 locuri și locuri de parcare.

Din bugetul Municipiului Blaj, se va realiza o instalație modernă de udare a gazonului, va fi reabilitată pista de atletism și va fi amenajată o parcare pentru autocare.

Reabilitarea stadionului din Parcul „Avram Iancu”, prin construirea bazei sportive de TIP 1, este un proiect investițional prioritar pentru Blaj, realizat la insistențele municipalității, a precizat primarul Gheorghe Valentin Rotar. 

Categories: Local