3 oferte ale unor firme din Alba şi Hunedoara, pentru modernizarea a 2 străzi din Cugir

3 oferte ale unor firme din Alba şi Hunedoara, pentru modernizarea a 2 străzi din Cugir

Trei oferte au fost depuse pentru un contract estimat la aproape 3,1 mil. lei, prin care autorităţile din Cugir vor să modernizeze străzile Zăvoiului şi Morilor.

O primă ofertă a fost depusă de TELECERNA, o firmă din Rapoltu Mare, judeţul Hunedoara, cu un subcontractant (6,3%), ELECTRO STANCALIE, din acelaşi judeţ. O altă ofertă vine din partea celor de la ELIS PAVAJE. O a treia ofertă a fost depusă de Asocierea EUROPEXPRES (Alba Iulia) şi URS CONSTRUCT Alba.

Autoritatea contractantă a lansat în urmă cu câteva săptămâni procedura de atribuire, printr-un contract de achiziţie publică, a execuţiei lucrărilor de modernizare a două străzi care fac parte din domeniul public al oraşului, Zăvoiului şi Morilor.  Criteriul de atribuire este cel mai bun raport calitate – preţ.

Sistemul rutier va fi unul semirigid, cu îmbrăcăminte din mixtură asfaltică. Încadrarea părţii carosabile se va realiza cu borduri prefabricate, lungimea totală a acestora fiind de 7.634 m. La sistematizarea, proiectarea şi realizarea trotuarelor se vor prevedea lucrările necesare pentru siguranţa circulaţiei şi pentru dirijarea fluxurilor de pietoni. Accesele la proprietăţi, care vor face legătura între partea carosabilă şi porţile imobilelor adiacente, vor avea o lăţime medie de 4 m şi vor fi încadrate de borduri de beton prefabricate.

Pe străzile unde distanţa dintre fronturile construite permite deplasarea în plan a trotuarelor faţă de partea carosabilă se vor amenaja zone verzi delimitate de borduri din beton de ciment.

Se vor reloca 11 stâlpi ai reţelei electrice.

Categories: Local