Fonduri europene de 4 mil. euro, pentru infrastructura şcolară şi modernizarea unor străzi din Sebeş

Fonduri europene de 4 mil. euro, pentru infrastructura şcolară şi modernizarea unor străzi din Sebeş

O finanţare nerambursabilă de aproximativ 4 mil. euro a fost obţinută de administraţia locală din Sebeş pentru modernizarea a două licee, amenajarea unei creşe, extinderea unei grădiniţe, construirea unei săli de sport şi modernizarea a două străzi.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, proiectul ”Investiții pentru îmbunătățirea calității vieții în Municipiul Sebeș” a fost declarat câștigător, fiind obţinută o finanţare nerambursabilă, prin POR 2014-2020, în valoare de peste 19,3 mil. lei (aproximativ 4 mil. euro).

Investițiile cuprinse în proiectul integrat sunt: Colegiul Național ”Lucian Blaga” – reabilitare și modernizare clădiri existente (corp A, corp B, corp C, sala de festivități, sala de sport, internat); Liceul cu Program Sportiv ”Florin Fleșeriu” – reabilitare corp de clădire A, inclusiv reamenajări exterioare din bulevardul Lucian Blaga, nr. 76; Transformarea imobilului fostei centrale termice din cartierul Aleea Parc în creșă; Extinderea Grădiniței cu program prelungit din Petrești; Construirea unei săli de sport la Școala Gimnazială din Petrești;  Modernizare străzi: Unirii şi Grădinilor din Petreşti.

Categories: Local