Procedură pentru achiziţia a 55 de laptopuri din gama business, demarată de Curtea de Apel

Procedură pentru achiziţia a 55 de laptopuri din gama business, demarată de Curtea de Apel

Curtea de Apel Alba Iulia a lansat în SEAP procedura de achiziție publică a 55 de laptopuri din gama bussines, pentru a fi utilizate de personalul instanței în situații de risc epidemiologic crescut.

Valoarea totală a achiziției este estimată între 250.000 lei și 277.310 lei. Ofertele pot fi depuse până în data de 9 octombrie. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

Specificațiile minimale ale laptopurilor prevăd, în principal, procesor de ultimă generație, capacitate de memorie 16 gb, capacitate de stocare 512 gb inclusiv  boxe, microfon și cameră video integrate, pentru a putea fi folosite în sistem video-conferință, modul de securitate integrat și cititor de amprentă.

Echipamentele trebuie livrate cu sistem de operare preinstalat și licențe software, iar garanția oferită de producător de minim 3 ani.

Achiziția de echipamente IT a fost inițiată la toate instanțele de judecată, în vederea implementării prevederilor Legii nr.136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice, de către ordonatorul principal de credite, Ministerul Justiției, care a indicat numărul minim de laptopuri, specificațiile tehnice minimale ale acestora și a repartizat sumele necesare.

Categories: Local