Gabriel Pleşa anunţă ca va discuta cu cei din HORECA pentru a vedea cum îi poate sprijini administraţia locală

Gabriel Pleşa anunţă ca va discuta cu cei din HORECA pentru a vedea cum îi poate sprijini administraţia locală

Noul primar al municipiului reşedinţă de judeţ, Gabriel Pleşa, spune, într-un mesaj transmis albaiulienilor în contextul creşterii îngrijorătoare a cazurilor de îmbolnăviri cu noul virus SARS-COV-2, că vremurile acestea sunt extrem de grele şi pentru toţi cei care lucrează în industria HORECA, anunţând că, în curând, va discuta cu ei pentru a vedea cum îi poate sprijini şi administraţia locală.

Gabriel Pleşa îi roagă, totodată, pe cei din HORECA să îşi facă datoria cu responsabilitate maximă pentru protejarea clienţilor lor.

“Suntem alături de ei şi, în curând, vom avea discuţii serioase pentru a vedea cum îi poate sprijini şi administraţia locală din Alba Iulia. Până atunci, noi, cei care le trecem pragul restaurantelor sau hotelurilor, îi putem ajuta să îşi păstreze afacerea şi locurile de muncă respectând cu stricteţe toate regulile preventive”, a transmis noul primar.

Pleşa mai spune, de asemenea, că presiunea pe sistemul medical din Alba Iulia şi din judeţ este imensă.

“Ca albaiulian, care iubeşte din tot sufletul oamenii acestui oraş, vă rog să facem cu toţii scut în jurul celor care sunt în linia întâi şi veghează la sănătatea noastră şi a celor dragi. Haideţi să îi ajutăm purtând cu responsabilitate masca în toate zonele publice, evitând pe cât posibil zonele aglomerate şi respectând fiecare recomandare a autorităţilor sanitare. Doar împreună putem învinge virusul şi îi putem proteja pe toţi cei dragi nouă”, a mai spus Gabriel Pleşa.

Categories: Local