COMPA deschide 2 hoteluri, în 2023, sub brandurile Mercure și ibis Styles

COMPA deschide 2 hoteluri, în 2023, sub brandurile Mercure și ibis Styles

COMPA Sibiu, societate cu activitate în domeniul producției de componene auto și care are în acționariat și fondul suveran al Norvegiei, a semnat un acord cu Accor pentru operarea unei structuri combo de două hoteluri, sub mărcile Mercure și ibis Styles.

În 2017, Compa a proiectat un cămin studențesc, în locul fostelor sale secții Arsenal, demolate în 2013, dar ulterior a schimbat planul, gândind ridicarea unor hoteluri pe acest amplasament. Deschiderea celor două hoteluri este estimată pentru 2023. Viitoarele hoteluri vor fi amplasate, deci, pe Bulevardul Victoriei, pe locul fostei fabrici Arsenal.

Mercure Sibiu Parc sub Arini va funcționa într-o construcție nouă și va cuprinde 121 de camere, o sală de evenimente generoasă și patru săli de conferințe de dimensiuni diferite. Amplasat într-o fostă clădire industrială, ibis Styles Sibiu Parc Sub Arini va avea 72 de camere. Viitoarele hoteluri sunt situate la mai puțin de 10 minute distanță de centrul istoric al orașului.

“Cu Mercure și ibis Styles suntem încântați să aducem la Sibiu, una din cele mai îndrăgite destinații din România, expertiza Accor, cele mai recente tendințe în domeniul ospitalității și cele mai prietenoase servicii. Prin extinderea dinamică a rețelei noastre de hoteluri, împreună cu partenerii noștri locali, ne consolidăm poziția în România, nu numai în capitală, ci și în principalele orașe ale țării”, a declarant Frank Reul, Eastern Europe Vice-President for Development, Accor.

„Am ales acest parteneriat cu Accor ca parte a strategiei noastre de diversificare si reducere a dependenței de un singur domeniu industrial. Suntem siguri că împreună cu unul dintre cei mai importanți operatori din industria ospitalității vom reuși să creăm atât o nouă sursă de venit pentru Compa cât și un proiect de care să putem fi mândri și care să aducă un real beneficiu orașului Sibiu și comunității noastre”, a declarat Ioan Deac, Director General și Președintele Consiliului de Administrație al Compa S.A.

Categories: Brands, Business in top