Miercurea Sibiului investește 1,3 mil. lei într-un complex sportiv

Miercurea Sibiului investește 1,3 mil. lei într-un complex sportiv

Primăria Miercurea Sibiului a anunțat că va investi cca. 1,3 mil. lei într-o bază sportivă, care va fi construită în satul Apoldu de Sus. Lucrările au fost scoase la licitație, iar câștigătorul este compania de construcții RED CONS, din Sibiu.

Clădirea se va desfășura pe o suprafață de 599,20 m2 și va avea regimul de înălțime P. Organizarea funcţională este compusă din două secţiuni: zona de sport şi zona de evenimente. Zona destinată sportului are la bază o sală de popice cu 2 piste de joc, dimensionată la nivel competiţional, precum şi două vestiare aferente acesteia: pentru gazde, respectiv oaspeţi. În perioada în care nu sunt competiţii, vestiarele pot fi folosi şi ca spaţiu pentru tenis de masă.

Zona destinată evenimentelor este compusă dintr-o sală de mese şi un oficiu. Sala de evenimente este amplasată pe latura sud-estică a construcţiei şi dispune, în faţa acesteia, de o terasă generoasă acoperită. Cele două zone sunt distincte şi nu comunică între ele, astfel putând fi utilizate şi independent.

Categories: Life & Style, Local